BB (0,5+)

Bekijk ons

Familieprogramma
Deuren open
Aanvang
Verwachte eindtijd
Uitvoerenden

Wonderland Collectief

Locatie
Grote zaal
Adviesleeftijd

Bij onze familieconcerten hanteren we een minimumleeftijd. Dat doen we om je een richtlijn te geven. De adviesleeftijd voor dit concert (voor baby’s vanaf 0,5 jaar) is gebaseerd op de inhoud en/of de stijl van een voorstelling. Maak je eigen inschatting. We wensen je veel plezier!

Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2425. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2425. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier.

Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

BB (0,5+)

Een interactieve dans- en muziekervaring voor de allerkleinsten

incl. servicekosten

Een voorstelling voor baby’s vanaf een halfjaar oud. Zijn de kleintjes eerst nog toeschouwer, langzaam maar zeker worden ze onderdeel van het verhaal. Muzikanten én dansers omringen hen, en reageren op hun geluidjes en bewegingen. Zo stimuleren de kunstenaars het piepjonge publiek om zelf een bijdrage te leveren aan de show.

Improvisatietalenten
Om de allerkleinsten op een speelse manier hun eigen wereld te laten creëren, is improvisatie het toverwoord. Het gezelschap nodigt de kleintjes interactief uit om mee te doen: hun nieuwsgierigheid en creativiteit worden gewekt, de grenzen tussen wat er op het toneel gebeurt en het publiek vervagen. Geen twee voorstellingen zijn hetzelfde, de baby’s zijn leidend. Voor de ouders is het heerlijk om hun kinderen te zien groeien in hun rol als deelnemer.

Jarenlang succes
Makiko Ito is een Japanse choreograaf en danser. Met het Wonderland Collectief maakt ze interactieve kindervoorstellingen. Al sinds 2011 toert ze succesvol met BB door Nederland en Frankrijk, en doet ze verschillende festivals aan.

Zie ook

Rabo Open Stage: 10 jaar jazz op de Rabo Open Stage

Kerstvlokjes (3+)

zing mee met de mooiste en leukste kerstliedjes in een nieuw jasje

Rabo Open Stage: 10 jaar jazz op de Rabo Open Stage

t-Zet-Je-Schoenconcert (3+)

en heus popconcert waarin het feest van Sinterklaas wordt gevierd!

Rabo Open Stage: 10 jaar jazz op de Rabo Open Stage

Triolino | Takadaaaap! (3+)

door Maat Saxafoon Quartet ism Oorkaan