2016: The Get Down by St. Paul - TivoliVredenburg
Naar agenda
vrijdag 16 december 2016

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

2016: The Get Down by St. Paul

9,00

prijzen zijn inclusief servicekosten

line-up
DJ St. Paul
VJ Switchdoctor
aanvang
23:59
zaal open
23:59
eindtijd
04:00
leeftijd
18+
best of 20163voor12 song van het jaar afterpartypandora

December is de perfecte maand om terug te kijken naar de muziek en gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Gastheer DJ St. Paul selecteert de beste platen uit 2016, van Kanye West en De Staat tot Mura Masa en Michael Kiwanuka, maar zorgt ook voor de muzikale omlijsting van beeldbepalende gebeurtenissen als de Amerikaanse verkiezingen, het overlijden van legendes als Bowie, Prince en Leonard Cohen en de vele geniale soundtracks (van Narcos tot Stranger Things). VJ Switchdoctor hengelt hierbij de juiste visuals uit zijn onuitputtelijk archief. Let’s get in formation!

Dit is de afterparty van 3voor12 Song van het Jaar. Bezoekers kunnen gratis blijven hangen. Er zijn ook losse tickets beschikbaar voor alleen de afterparty.

 

Dit concert is onderdeel van De Langste Nachten, een 14-daags kunst- en muziekfestival waar je vanaf 17.30 uur welkom bent voor winterse kost, gratis lezingen, workshops, comedy en natuurlijk muziek. Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws met betrekking tot dit winterse festival? Meld je dan hier aan voor het Facebook-event.

Wellicht vind je ook interessant

vr 30 mrt 2018

Blackout: Camo & Krooked (dj set)

vr 2 mrt 2018

De Danshal (locatie: de Helling)

za 10 mrt 2018

Vunzige Deuntjes

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord