OVERDRIVE: MRD, AK Sports, Twiena

Ontdek hier alle

Clubnights
Aanvang
Deuren open
Verwachte eindtijd
Programma
00:00 - 01:30 Twiena
01:30 - 03:00 MRD
03:00 - 04:30 AK SPORTS
Leeftijd
18+ (ID verplicht)
Locatie
Pandora
Line up
MRD

AK Sports

Twiena

OVERDRIVE: MRD, AK Sports, Twiena

Elektronische muziek in de zevende versnelling

Geweest

Tijdens Overdrive hoor je de hardste genres, de laatste trends en meest toonaangevende dj’s. Dit is elektronische muziek in de zevende versnelling, elke keer variërend van experimenteel tot ravey tot hitgevoelig.

De Noorse dj MRD is in het clubcircuit al uitgegroeid tot een waar icoon van de hardere stijlen. Een genre aan zijn muziek koppelen is bijna onmogelijk, want hij samplet de grootste hits en gooit daar zijn eigen gruizige MRD-geluid overheen. Dat gaat snel, is poppy, en altijd waanzinnig aanstekelijk. Je herkent van alles en wordt toch op het verkeerde been gezet, terwijl je de hele nacht aan de vloer blijft geplakt. AK Sports is al even veelzijdig in alles dat hard gaat: zolang de dansvloer in beweging blijft knalt ze de BPM’s maar al te graag omhoog. Probeer haar vooral bij te houden! Twiena is een Amsterdamse clublegende die altijd garant staat voor een enorme grijns als je haar ziet draaien. Deze avond is voor snelheidsduivels die niet bang zijn voor een gekke en diepe afslag hier en daar.

 

10 jaar TivoliVredenburg
Music sounds better with you! Dit programma is onderdeel van ons tienjarig jubileum. Dat vieren we van vrijdag 24 mei t/m zondag 2 juni met een breed scala aan festivals en concerten in al onze zalen. Lees hier meer over ons jubileumprogramma.