Project Eindexamen: ADF Samski, Jesse Hoefnagels & Rhodé Kok, Sam Hofman

Ontdek ons jubileumprogramma

10 jaar TivoliVredenburg
Deuren open
Aanvang
Verwachte eindtijd
Locatie
Ronda
Line up
ADF Samski

ADF Samski, bekend van No Hook 3, is een van de beste upcoming artiesten van deze generatie. ADF Samski heeft collabs met grote namen als Bryan MG, Jack $hirak, Hef, Kevin en Ronnie Flex, maar doet het met zijn eigen muziek ook goed. Zo dropt hij al sinds 2019 hits en maakt hij nu ook muziek met andere jonge artiesten zoals Jirri en Kaya Imani. Samski heeft een unieke sound en maakt dé Next Gen muziek.

Jesse Hoefnagels & Rhodé Kok

Tijdens Project Eindexamen heb je de kans om deze twee TikTok sterren in het echt te zien, in plaats van op je beeldscherm. Rhodé Kok en Jesse Hoefnagels zijn twee van de bekendste content creators op TikTok en YouTube, waarin ze op een grappige, charismatische manier verhalen vertellen. Samen maken ze ook liedjes en zijn ze met hun tunes Non Stop en Ongezien flink aan de muzikale weg aan het timmeren.

Sam Hofman

Sam Hofman´s rise to stardom is ongekend snel gegaan. Iedereen in Nederland weet inmiddels wie hij is. Zijn eerste bekendheid kreeg hij in het tv-programma Hollands NextTopmodel, ook deed Sam enige tijd professioneel modellenwerk. Maar Sam’s ambities reiken verder; hij heeft zichzelf gestort op een carrière als DJ, een passie die hij al van jongs af aan had en natuurlijk is hij ook te vinden op social media. Samen met Rijk en startte hij in 2021 “BROERS” – een comedy podcast met verhalen die de twee broers meemaken.

Luuk Sterk

Van Roxy Dekker naar Beyoncé en van Goldband naar Harry Styles. Het maakt voor Luuk Sterk niets uit. Hij vliegt van de ene hit naar de ander. Als DJ heeft hij zijn sporen verdiend bij onder andere Zer00’s Heroes, Singlefeestje, Hits Different en op festivals als de Zwarte Cross, Concert At Sea en Appelpop dus, maak je klaar voor een feestje waar schaamte geen hoofdrol speelt en de hits je om de oren vliegen!

DJ Mellicious

Bij DJ Mellicious denk je aan hitjes en house!

Project Eindexamen: ADF Samski, Jesse Hoefnagels & Rhodé Kok, Sam Hofman

Gratis

Geef hier aan dat je komt
Eindelijk vrijheid! Zowel de examens als jouw middelbare schooltijd zitten er bijna op en dat moet natuurlijk gevierd worden! Daarom is op 30 mei de eerste editie van Project Eindexamen. Op deze dag kan je met al je klasgenoten gratis naar TivoliVredenburg om al je favo artiesten en influencers te zien.

Dit gratis evenement is bedoeld voor eindexamenleerlingen van de middelbare school. Er kan aan de deur gevraagd worden om bewijs dat je eindexamenleerling bent.

Let op: ID VERPLICHT!

Zie ook

Project Eindexamen: ADF Samski, Jesse Hoefnagels & Rhodé Kok, Sam Hofman

Pjotr

Rap in het straatje van o.a. Snelle