Workshop spelen met Saxofoonkwartet Artvark
Aanvang
Deuren open
Verwachte eindtijd
Locatie
DUMS

Workshop spelen met Saxofoonkwartet Artvark

Voor alle niveau's, voor alle soorten saxofoons | In DUMS

v.a. € 20,-

Geen voorverkoop

incl. servicekosten

Artvark geeft op zaterdag 21 september een workshop voor saxofonisten. De dag wordt gestart met een miniconcert door Artvark. Ze spelen twee van hun eigen stukken. Hierna wordt de groep opgedeeld in drie niveaus. Onder begeleiding van één van de leden gaan de saxofonisten aan de slag met een compositie van Artvark. De dag wordt afgesloten met een presentatie van alle groepen apart en een collectief stuk met Artvark samen. Alle saxofonisten zijn welkom! Alle niveau’s, alle soorten saxofoons. Bij aanmelding graag vermelden op welk niveau je improviseert en hoeveel ervaring je hebt.

Artvark staat voor vernieuwende eigen composities, eigenzinnige solisten en de avontuurlijke groove van vier saxofoons. Artvark is bekend van de gerenommeerde muziekpodia, festivals en theaters in Nederland. Rolf Delfos (altsax), Bart Wirtz (altsax), Mete Erker (tenorsax) en Peter Broekhuizen (baritonsax) mengen hun verschillende achtergronden tot een eensgezind, creatief en origineel geluid: de sound van Artvark. Alle leden van Artvark studeerden aan een conservatorium, speelden met veel verschillende muzikanten samen en hebben workshops en lessen gegeven.

Data workshop: zaterdag 21 september 2024
Tijd: 10.00 tot 13.00 uur
Plaats:  DUMS, Domplein 4 - Let op dit is een ander locatie dan gewoonlijk, iedereen moet een eigen muziekstandaard meenemen.
Kosten: UJazz leden €20,- overige €25,-
Aanmelding en informatie: [email protected]

Zie ook

Workshop spelen met Saxofoonkwartet Artvark

Ntjam Rosie meets Licks & Brains

Bigband en zangeres vinden elkaar in hun liefde voor groove en funk