10 Yearz 101Barz - TivoliVredenburg
Naar agenda
donderdag 29 december 2016

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

10 Yearz 101Barz

supported by Appelsap & Topbillin'

17,00

prijzen zijn inclusief servicekosten

support
geen support
line-up
Kempi
Cho
Jozo
Lijpe
Mocromaniac
D-Double
Appa + Sjaak
Pietju Bell + Woenzelaar
Rotjoch + Drivah
Jelly
Esko
aanvang
20:30
zaal open
19:30
hiphopraprotjochpandora

Rotjoch op je beeldscherm!’ Nee, Rotjoch op je podium en dat wil je niet missen! Nederlands grootste hiphopplatform 101Barz bestaat tien jaar! Om dat te vieren gaat Rotjoch het hele land door samen met de allergrootste artiesten die de afgelopen jaren zijn langsgekomen. Elke show heeft een andere selectie van de beste artiesten. 

Broederliefde, Ronnie Flex, Lil’ Kleine, Sevn Alias, Fresku en Mr. Polska. Noem een hiphopartiest en je kunt er vanuit gaan dat ze aan het begin van hun carrière en gedurende hun loopbaan over de vloer kwamen bij 101Barz. In 2006 besloot Angelo Diop, beter bekend als Rotjoch, het platform te starten en tien jaar later zijn de studiosessies een begrip geworden. Niet alleen binnen de hiphopscene, maar ook ver daarbuiten. 101Barz is niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap.

Kempi komt naar Utrecht. Dit is de laatste datum en de afsluiter van de tour. De aanwinst van Rotjoch United en opkomend talent Jozo zal ook te zien op deze locatie en de man van de Knock Knock-reeks Cho brengt ook zijn hits naar Pandora!

Daarnaast nemen we ook andere heavyhitters uit de scene mee. De eerste man kan over pipa’s flowen en met pokoes als Kibra komen. D-Double won het eerste seizoen van The Next MC en sindsdien is hij niet meer weg te denken. De tweede naam die we bekendmaken is de laatste jaren zovaak bij 101Barz langsgekomen dat we de tel zijn kwijt geraakt. Wanneer hij komt, dan is het zeker dat hij hard komt. MocroManiac zal een paar van deze sessies live ten gehore brengen tijdens de tour. De laatste naam is de man die gegarandeerd goed is voor een miljoen views elke keer als hij langskomt bij ons. Lijpe kan een kast vullen met de Trophy’s die hij binnengeharkt heeft en als luisteraar van zijn sessies kun je live meebrullen op de 29ste.

Dit evenement is onderdeel van De Langste Nachten, een 14-daags kunst- en muziekfestival met gratis lezingen, workshops, comedy en natuurlijk muziek. Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws met betrekking tot dit winterse festival? Meld je dan hier aan voor het Facebook-event.

 

Wellicht vind je ook interessant

vr 25 mei 2018

90’s NOW

vr 23 mrt 2018

40UP XL

di 6 mrt 2018

Lukas Nelson & Promise of the Real

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord