ETMAAL - Upsammy, Jakojako (live), Out Of Place Artefacts

ETMAAL is het nieuwe tweeëndertig uur durende festival op 3 en 4 februari 2023, met een hoofdrol voor electronica in de breedste zin van het woord. De volledige line-up voor ETMAAL 2023 is bekend. Hier alvast een kleine greep: OVERMONO, Blawan, Dasha Rush, Speedy & Steve en TSHA. De volledige line-up vind je hier.

ETMAAL is een uniek tweeëndertig uur durend evenement dat volledig gecureerd en samengesteld is door producer, multi-instrumentalist, componist en eletronica-fanaat Colin Benders. De ontdekkingsreis door TivoliVredenburg gaat binnen dit tijdsbestek langs verschillende zalen, hoeken, parken en pleinen in het pand, waar geen enkel moment een stilte zal vallen.

Binnenkort maken we de timetable bekend. De passe-partouts voor het evenement, geldig van vrijdagavond tot en met de zaterdagnacht en vroege zondagochtend, zijn nu verkrijgbaar via de ticketknop in dit event.

Ticketinformatie

  • Een Saturday [Day] ticket geeft toegang tot het programma op zaterdag van 07.00 - 19.00.
  • Een Saturday [Night] ticket geeft toegang tot het programma op zaterdag van 19.00 - 07.00.
  • Met een passe-partout heb je toegang tot het programma vanaf vrijdagavond 3 februari 21.00 tot en met zondagochtend 5 februari 07.00.

www.etmaalfestival.nl
www.instagram.com/etmaalfestival