Eva van Manen - 48h

Eva van Manen beweegt zich tussen verschillende disciplines en werelden. Of het over produceren of live optreden van muziek of spoken word gaat, het werk van Eva lijkt altijd te ontstaan uit een soort natuurlijke creatieve golfbeweging. Alles is afkomstig uit dezelfde bron: een geest die al het niet-vanzelfsprekende vanzelfsprekend maakt en andersom. Haar muzikale interesseveld is breed – van hiphop tot soul, indie en jazz – en als producer richtte ze samen met Josephine Zwaan rosetta. op, het platform voor vrouwelijke en gender non-conforming muziekproducers in Nederland. In het kader van het project 48h trad Eva met haar band op in onze Pandora.


48H

Met 48h bieden we een podium aan Nederlands talent dat in de coronatijd zoveel plannen in rook op zag gaan. Artiesten kregen 48 uur de beschikking over een van de zalen van TivoliVredenburg, inclusief crew, voor een videoregistratie.

Bekijk alle sessies

Wil je meer concertregistraties bekijken? Ga naar Studio TivoliVredenburg voor ons uitgebreide online archief of abonneer je op ons YouTube kanaal.