Bob Uit Zuid - 48h

Bob Uit Zuid gaat hedendaagse hiphopclichés uit de weg; de Amsterdammer rapt over karpervissen, schrijvers, een eigen fabriek in het Ruhrgebied en Café de Bok. Begin 2022 bracht hij zijn door Tim Knol geproduceerde debuutalbum uit via Excelsior Recordings, nadat hij eerder debuteerde op een compilatie van Burning Fik, het label van Abel en Faberyayo. In het kader van het project 48h nam Bob Uit Zuid een speciale video op van het nummer 'De Winter' in de lift van TivoliVredenburg.


OVER ‘DE WINTER’

De winter, eindelijk binnen en niet buiten. Geen zomer, geen natte rug en geen korte broeken bij mannen. Fuck 7 uur voor vertrek inchecken bij Schiphol. Fuck de zomer. Bob uit Zuid houdt van de winter, het seizoen van weinig. Geen tuin, maar een kamerplant. Een kat kopen en dan maandenlang aaien. De winter. In bed een tekst tikken, Sam en Sem bellen en de volgende dag met zijn 3en in een lift. Kijken of het werkt. En het werkt. De Winter.


48H

Met 48h bieden we een podium aan Nederlands talent dat in de coronatijd zoveel plannen in rook op zag gaan. Artiesten kregen 48 uur de beschikking over een van de zalen van TivoliVredenburg, inclusief crew, voor een videoregistratie.

Bekijk alle sessies

Wil je meer concertregistraties bekijken? Ga naar Studio TivoliVredenburg voor ons uitgebreide online archief of abonneer je op ons YouTube kanaal.