3 vragen aan ... Thijs van der Krogt

In onze serie 3 vragen aan… gaan even terug in de verleden, heden en de toekomst met het personeel van TivoliVredenburg! Wat was hun leukste avond in TivoliVredenburg? Waar kijken ze naar uit? En wat doen ze nu om zichzelf te vermaken? Deze keer met popmuziek programmeur Thijs van der Krogt.

Wat was je leukste avond in TivoliVredenburg?
Nu we al weer een lange tijd dicht zijn, mis ik de avonden dat er zo veel te doen is in ons pand op 1 avond, en ik tussen al die zalen en shows heen en weer loop, een echte Willy Wonka avond. Een avond die ik mij nog goed kan herinneren was donderdag 14 november: The Specials speelde de Ronda plat, Heilung kreeg de Grote zaal in trance, Luka Bloom zong in een muisstille Hertz, Electric Six rockte de Pandora en Zuco 103 kreeg de Cloud Nine aan het dansen. Dan loop ik echt met een big smile door ons fenomenale, bruisende pand.

Wat ben je nu aan het doen om jezelf te vermaken?
Deze weken zijn vreemd met geen shows te bezoeken en werk ik thuis. Veel shows worden verplaatst en zie ik met afgrijzen onze agenda leger worden en doorschuiven naar 2021. Af en toe even video bellen met collega’s en verder dus huisman zijn. Thuis geef ik mijn 3 kinderen les en speel met ze buiten en als eigen vermaak lees ik nu veel boeken en probeer 3x per week te wielrennen.

Naar welk avond kijk je uit in de toekomst?
Ik kijk uit erg uit naar de eerste reguliere shows weer bij ons in TivoliVredenburg en naar goed muziekfestival die ik ook erg mis deze zomer. Al vrees ik dat dat laatste nog even gaat duren. Verder kijk ik erg uit naar het concert van Tim Knol in onze Op een kier serie op donderdag 11 juni.