Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen

Tips van onze programmeurs

Onze programmeurs zijn het hele jaar druk bezig met het samenstellen van het programma. Zij kennen de concerten dan ook door en door. We vroegen hen naar hun hoogtepunten.

Peter Tra: ‘Er komen dit seizoen een paar echte ‘pianokanonnen’ naar Utrecht, zoals Hélène Grimaud en Jean-Yves Thibaudet. Ik kijk ook enorm uit naar de integrale vertoning van de film Amadeus met livemuziek.’

Cécile Gouder de Beauregard: ‘Dit is mijn eerste seizoen als programmeur bij TivoliVredenburg en dat is een groot plezier. Ik maak voor het eerste mee hoe enerverend het keuzeproces van de programmasamenstelling is. Op twee nieuwe series ben ik heel trots: Muziek en Literatuur, met musici en schrijvers zoals Arthur Japin, en Klassiek in de Cloud, ongedwongen klassieke muziek in een chique clubsetting.’

Wil zeker weten dat je niet achter het net vist? Wees er dan bij deze concerten snel bij: het Residentie Orkest met Daphnis en Chloé en de Boléro van Ravel zijn een van de snelstverkopende concerten dit seizoen. Het Brodsky Quartet met Sjostakovitsj, Beethoven en Ravel is ook erg in trek. Maar bij het jaarlijkse, razend populaire, slotconcert van de NPO Radio4 Hart & Ziel lijst is het echt snel bestellen geblazen: tot nu toe is het concert elk jaar uitverkocht, en nu lijkt dat ook weer te gaan gebeuren.

Alle concerten zijn los te koop. Bij aankoop van een serie van vier concerten of meer ontvang je 15% korting op de totaalprijs: stel zelf een serie samen.

wo 27 mei 2020

Hélène Grimaud

Debussy, Chopin en Satie

wo 20 nov 2019

Jean-Yves Thibaudet & Midori

Schumann, Fauré en Debussy

za 5 okt 2019

Filmconcert: Amadeus LIVE

Residentie Orkest

wo 4 mrt 2020

Daria van den Bercken & Arthur Japin

Muziek en literatuur

wo 6 mei 2020

Storioni Trio & P.F. Thomése

Muziek en literatuur

Uitverkocht
vr 21 feb 2020

Nora Fischer & Marnix Dorrestein

Klassiek in de Cloud

vr 29 nov 2019

Huijnen & Hopman met Eva-Maria Westbroek

Klassiek in de Cloud

zo 22 sep 2019

Residentie Orkest

Ravel - Daphnis et Chloé

do 12 mrt 2020

Brodsky Quartet

Sjostakovitsj, Beethoven en Ravel

vr 18 okt 2019

Slotconcert Hart & Ziel

AVROTROS Vrijdagconcert