Series 2020/21

Onze programmeurs stellen de concertseries met zorg samen. Bij aankoop van een serie betaalt u per concert een stuk minder dan wanneer u de kaarten los koopt. Klik op een van onderstaande genres om de series te bekijken.

Categorieën

Orkesten, koren en solisten

Van internationale toporkesten zoals het London Philharmonic Orchestra tot 'huisorkesten' zoals de Nederlandse Bachvereniging. De beste orkesten, koren en solisten verzameld in meer dan tien series.

Bekijk

AVROTROS Vrijdagconcert

Al veertig jaar luiden we het weekend in met het AVROTROS Vrijdagconcert. Dit seizoen hebben we veel te vieren: het Radio Filharmonisch Orkest en Groot Omroepkoor bestaan 75 jaar, Noa Wildschut is de eerste artist in residence en we staan stil bij de componisten Saint-Saëns en Stravinsky die in 2021 resp. 100 en 50 jaar geleden overleden.

Bekijk

Kamermuziek

In onze kamermuziekzaal Hertz kijkt u de musici op de vingers. Van strijkkwartet tot barokensemble, op zaterdag of zondag: onze kamermuziekseries bieden voor elk wat wils.

Bekijk

Jazz

De series Sunday Afternoon Jazz en Bigbands around the globe zijn een voorproefje van het brede jazz-aanbod dat TivoliVredenburg te bieden heeft.

Bekijk

Familieconcerten

Concerten voor jong en oud met slagwerkers, grappenmakers en andere exotische vogels. U kunt deze concerten los bestellen of meenemen in uw eigen keuzeabonnement.

Bekijk

Fado

De unieke Portugese kunstvorm in al haar facetten. U kunt deze concerten los bestellen of meenemen in uw eigen keuzeabonnement.

Bekijk

Iers

Van rokerige whiskey-ballades tot keltische mystiek. Ierse folk in zijn puurste vorm. U kunt deze concerten los bestellen of meenemen in uw eigen keuzeabonnement.

Bekijk

Populair klassiek

Filmmuziek, minimal music, en musici en ensembles die zich niet zo makkelijk in een hokje laten plaatsen. U kunt deze concerten los bestellen of meenemen in uw eigen keuzeabonnement.

Bekijk

Roots

Gemeen rockende outlawcountry, fijnzinnige folk en catchy americana. U kunt deze concerten los bestellen of meenemen in uw eigen keuzeabonnement.

Bekijk

Tribute

Ere wie ere toekomt: concerten met muziek van en over de groten der aarde. U kunt deze concerten los bestellen of meenemen in uw eigen keuzeabonnement.

Bekijk

Bekijk het hele seizoen in chronologische volgorde

Bij aankoop van vier of meer concerten ontvangt u 15% korting op de totaalprijs. Op die manier kunt u uw eigen keuzeabonnement samenstellen, dwars door alle bestaande series heen.

Bekijk